21 mei 2024

Just Cause 4: Expansion Pass is bekendgemaakt

Square Enix heeft de eerste informatie naar buiten gebracht over de Expansion Pass van Just Cause 4. De basegame zal op 4 december gereleased worden en het wachten op de Expansion Pass zal nog tot 2019 duren. Het eerste DLC hoofdstuk zal namelijk ergens begin 2019 uitgebracht worden.

Het duurt nog ongeveer één maand voordat Just Cause 4 gereleased gaat worden. In de afgelopen maanden heeft Square Enix meerdere trailers naar buiten gebracht over de game, zodat we steeds iets meer te weten zijn gekomen. Het begon met de officiële reveal trailer op de E3 en deze werd gevolgd door meerdere story en gameplay trailers. Een week geleden kregen we nog de nieuwe Panoramic Trailer te zien.

Expansion Pass

Deze week is er weer meer nieuws over Just Cause 4. Square Enix heeft namelijk de Expansion Pass aangekondigd. De Expansion Pass zal bestaan uit 3 hoofdstukken en het eerste hoofdstuk zal begin 2019 uitgebracht worden. De namen van de hoofdstukken zijn: Daredevils, Los Demonios en Agency Strikes Back. De Expansion Pass kan op dit moment nog niet gepre-ordered worden. Als je de Expansion Pass pre-ordered als deze beschikbaar is, krijg je 7 dagen eerder toegang tot de 3 hoofdstukken dan andere spelers.

Just Cause 4 zal op 4 december gereleased worden voor de PS4, Xbox One en PC.