21 april 2024

Black Ops 4 krijgt flinke multiplayer patch

Treyarch heeft weer een grote update gereleased voor Black Ops 4 op alle platforms. Dit keer weer in het thema van de Multiplayer, gefocussed op specifieke wapens. Ook brengt de update een playlist update mee.

Voor de multiplayer mode is er weer een leuke aanwinst bij. De oud maar vertrouwde game mode Gun Game is toegevoegd. Echter is er ook een nieuwe variant van deze mode toegevoegd, genaamd Chaos Domination. In deze variant van Domination/Gun Game gaat het erom dat jij met je team als eerste 150 punten moet scoren. Door middel van het uitschakelen van een vijand zul je rouleren in de wapens. Een leuk alternatief als je de standaard Domination mode beu bent.
Blackout heeft echter ook een nieuwe playlist gekregen. Zo is het nu mogelijk om 100-player solo match te doen. De speler aantal voor Duo’s en Squads is veranderd naar 88. Zombies heeft ook een patch gekregen. De patch heeft een bug uit het spel gehaald waarbij de speler zijn special weapon voorgoed kon gebruiken. Ook zullen de spelers meer experience krijgen als Zombies wordt gespeeld op Hardcore of Realistic.
De volledige patch notes zijn te vinden op de subreddit van Treyarch, klik hier om te bekijken.