Black Ops 4 krijgt flinke multiplayer patch

Treyarch heeft weer een grote update gereleased voor Black Ops 4 op alle platforms. Dit keer weer in het thema van de Multiplayer, gefocussed op specifieke wapens. Ook brengt de update een playlist update mee.

Voor de multiplayer mode is er weer een leuke aanwinst bij. De oud maar vertrouwde game mode Gun Game is toegevoegd. Echter is er ook een nieuwe variant van deze mode toegevoegd, genaamd Chaos Domination. In deze variant van Domination/Gun Game gaat het erom dat jij met je team als eerste 150 punten moet scoren. Door middel van het uitschakelen van een vijand zul je rouleren in de wapens. Een leuk alternatief als je de standaard Domination mode beu bent.
Blackout heeft echter ook een nieuwe playlist gekregen. Zo is het nu mogelijk om 100-player solo match te doen. De speler aantal voor Duo’s en Squads is veranderd naar 88. Zombies heeft ook een patch gekregen. De patch heeft een bug uit het spel gehaald waarbij de speler zijn special weapon voorgoed kon gebruiken. Ook zullen de spelers meer experience krijgen als Zombies wordt gespeeld op Hardcore of Realistic.
De volledige patch notes zijn te vinden op de subreddit van Treyarch, klik hier om te bekijken.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation