15 april 2024

Prijsvraag: Vrijkaartjes en T-shirts voor Overlord

Winnaars:

Maikel Frijters
Jacqueline
Geraldo Boshamer
Stuur een mailtje naar info@inthegame.nl met jouw NAW gegevens!

Vanaf 8 november draait Overlord in de bioscoop. Om deze release te vieren, geven wij drie prijzenpakketten weg met vrijkaartjes en t shirts. Wil jij kans maken op deze prijzen? Lees dan snel verder!

Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi’s bezet gebied in Frankrijk. Hun missie is van cruciaal belang om de invasie succesvol te laten verlopen. Ze moeten een radiozender bovenop een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen en de toren te verwoesten. In een mysterieus Nazi-laboratorium onder de kerk komen de soldaten echter oog in oog met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft.
Overlord

Wat gaan wij weggeven?

  • Twee vrijkaartjes voor de film Overlord (3x)
  • T shirt (3x)

Hoe kan je winnen?

  • Laat hier beneden een reactie achter met wie je deze film wilt zien in de bioscoop, en waarom;
  • Volg ons op Facebook;
  • Deel deze prijsvraag via Facebook.

Overlord draait vanaf 8 november in de Bioscoop. Bekijk hier beneden een trailer:

Kijk jij uit naar deze film?
Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met 14 november 12:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars in dit bericht bekend maken. Zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook om geen enkele toekomstige prijsvraag te missen. Wij zullen ook via Social Media prijsvragen opzetten. Zo kan je nu mee doen om twee tickets te winnen voor de Fallout Launch party!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →