25 februari 2024

Rockstar gaat de RDR2 Camp problemen verhelpen

Rockstar heeft een leuke aankondiging gedaan! Dit gaat over een issue binnen Red Dead Redemption 2, specifieker; De problemen in je kamp! Bekijk hier welke problemen dit precies zullen zijn!

Als je de missies Polite Society en Valentine Style aan de start van chapter 2 hebt gedaan, maar je moest steeds de Retry Checkpoint feature gebruiken, dan is dat binnenkort niet meer nodig! Sadie, Jack, John en Abigail zullen niet meer willekeurig verdwijnen! Ze zullen er nu altijd zijn als ze een missie voor je hebben, geen zoekwerk meer dus! Rockstar is druk bezig met het verhelpen van dit probleem.
Mocht je deze bug nu al tegengekomen zijn, dan is er wel één minder nieuwtje. Je zal moeten doorspelen tot in Chapter 4 om Sadie, Jakc, John en Abigail weer in je kamp te kunnen zien. Helaas duurt het zo wat langer voor je hun unieke conversaties kan aanhoren en deze specifieke missies kan voltooien. Dit zal alleen verholpen worden als je nog niet in Chapter 2 bent, of naar een save herlaad die tot voor dit punt staat.
Red Dead 2 Camp
Er zijn nog meerdere problemen in het kamp, zoals het trage lopen en het niet makkelijk kunnen inzien van je wapens. Ook is er een kleine irritatie voor sommigen in het steeds opnieuw je wapen te moeten selecteren na een cinematic of laadscherm. Hier heeft Rockstar nog niets over losgelaten, maar we hebben er vertrouwen in dat hier iets mee gedaan zal worden in de nabije toekomst!
Red Dead Online zal deze maand ergens in beta gaan en kort daarna lanceren, hier is nog niets over bekend, blijf vooral onze website lezen voor het laatste nieuws hierover! Je kan de volledige single-player natuurlijk wel al spelen! Lees hier onze review, wij waren in ieder geval verliefd op de game!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →