28 mei 2024

Pokémon Let's Go – Elite Four Trailer

Pokémon Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee verschijnen over precies een week, op 16 november, voor Nintendo Switch. Langzaam maar zeker krijgen we steeds meer brokjes aan informatie en beelden over de nieuwe Pokémon RPG. Zo zien we een gloednieuwe trailer met de Elite Four.

De Elite Four zijn slechts vier van de bewoners in de Kanto regio die een complete make-over hebben gekregen. Het zijn daarbij niet de minste personages uit het verhaal. Pokémon Let’s Go is gebaseerd op de onlangs veel te oude Pokémon: Special Pikachu Edition. In deze versie kon je Pikachu achter je aan laten lopen. De stemming van deze Pokémon wisselde nog sneller dan die van je vriendin, maar dat even ter zijde. In Let’s Go is het ook mogelijk om een Pokémo als volger te hebben. Afhankelijk van jouw versie, Pikachu of Eevee. Zal deze Pokémon in ieder geval jouw buddy zijn.
Pikachu zal in de Pikachu versie op je schouder zitten. Indien je de Eevee versie neemt zal Eevee op je hoofd gaan zitten. Vervolgens kan je in beide versies van de game zelf kiezen welke Pokémon er achter je aan loopt. Indien je kiest voor een grote Pokémon, zoals Onix. Zal deze niet achter je aanlopen. In plaats daarvan zal je op hem gaan zitten en verplaatst deze Pokémon jou door de Kanto regio.
Onix Letsgo
Pokémon Let’s Go is vanaf 16 november exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. De game ondersteund geen Pro controller, maar wél de Pokéball Plus! Deze controller komt gepaard met de mythische Pokémon Mew. Deze is exclusief verkrijgbaar bij de Plus accessoire. Je kunt daarentegen wel Pokémon uit Pokémon Go overzetten naar de Switch game. Via het GO Park, welke de Safari Zone overneemt. Zou je Mew uit Go wél kunnen overzetten naar Let’s Go? We zullen het volgende week zien!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →