ARK: Survival Evolved brengt Ark: Extinction uit, het nieuwe uitbreidingspakket!

Hou je van dino’s, technologie en survival games? Dan ken je vast de game ARK: Survival Evolved. En laatst is deze game uitgebreid met extra content, namelijk het ARK: Extinction Expansion Pack!

ARK: Extinction is nu het derde uitbreidingspakket van de game ARK: Survival Evolved. Naast de ARK: Survial Evolved Season Pass en Ragnarok (die gratis is te verkrijgen) komt Studio Wildcard nu met dit uitbreidingspakket.

Wat is Ark: Survival Evolved in het kort voor game? Stel je voor, jij wordt wakker op een strand. Je hebt geen kleren aan, het is koud en je bent doorweekt. Je wrijft in je ogen en wacht tot je ogen aan het schelle licht van de zon is gewend voor je om je heen kan kijken. Om je heen zie je een onbekende omgeving. Planten, bomen en rotsformaties die je nog nooit hebt gezien, één groot mysterie. Je zoekt wat om je heen om te eten en jezelf mee te bedekken, tot je plots oog in oog staat met een afgrijselijke dinosaurus. Wat is jouw reactie? Kort om, ARK is een echte survival game met een twist. Je moet een onderkomen bouwen, wapens craften, materialen verzamelen en het weer trotseren alleen of met vrienden. De twist is dat er nog een aantal dino’s rondhuppelen op deze nieuwe wereld en wat jij met deze dino “vrienden” aan moet…
ARK: Survival Evolved
Het uitbreidingspakket ARK: Extinction brengt je naar onze eigen aarde. Onze arme planeet is overwoekerd met monsters, zoals de Titans. Deze Titans hebben de planeet overgenomen en het is aan jou om er iets aan te doen! Maar gelukkig, als doorgewinterde survival expert (Bear Grylls is er niets bij) moet je dit aankunnen. Jij moet de wereld en het ecosysteem trotseren om de geheimen van de aarde te ontrafelen en zo de Titans te verslaan.
Met een hele nieuwe map maakt dit uitbreidingspakket het verhaal van ARK: Survival Evolved compleet. Want ja, deze game heeft écht een storyline. Hier op aarde begon het verhaal en hier op aarde, na al die tijd, zal het verhaal tot een eind komen. Met materialen uit Orbital Supply Drops die verscholen liggen en het temmen van de wezens op de planeet kan jij jezelf sterk genoeg maken om de strijd aan te gaan…

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation