21 april 2024

Fallout 76, Hitman 2, Spyro en Pokémon in één week!

Het is een dure november week voor de gamers! We zien deze week maar liefst vier grote titels verschijnen. De vraag is dan natuurlijk voor welke game jij gaat kiezen? Of sleep je ze allemaal naar binnen?

Op dinsdag 13 november begint het allemaal. Spyro: Reignited Trilogy verschijnt. Deze oude draak keert terug in een trilogie! De trilogie is volledig voorzien van een remaster zoals we al hebben gezien bij onder andere Crash Bandicoot. Ga jij deze week al aan de slag met Spyro? Indien je nog even wilt wachten, kijk uit naar onze review! Deze verschijnt binnenkort op de website!
Spyro
Als dat nog niet genoeg is voor de dinsdag dan kan je vanaf 13 november ook aan de slag met Hitman 2. Dit is een direct vervolg op de Hitman reboot van IO Interactive. Het voordeel van Hitman 2 is echter dat de missies niet als afzonderlijke episodes van elkaar uitgebracht worden. Je kunt de hele game al van voor tot achter uitspelen vanaf release. Ook voor Hitman hebben wij binnenkort een review online staan!
Hitman 2
Indien Hitman 2 en Spyro niet helemaal jouw ding zijn, of als je naast het vuur spuwen en sluipmoorden even toe bent aan iet anders, een Open World game bijvoorbeeld. Dan is Fallout 76 misschien jouw release van deze week. Net als met Spyro en Hitman hebben wij binnenkort een review voor je klaarstaan voor deze game. Fallout 76 verschijnt op 14 november!
fallout 76
Last but not least zien we op vrijdag een gloednieuwe Pokémon game. Pokémon Let’s Go Eevee en Let’s Go Pikachu zijn de eerste Pokémon games voor de Nintendo Switch en spelen zich opnieuw af in de Kanto regio. De games zijn gebaseerd op de inmiddels oude Pokémon Yellow game. Ben jij er klaar voor om Kanto opnieuw te ontdekken? Let’s Go verschijnt op 16 november!
meltan
Het is een ontzettend drukke week! Met welke game ga jij als eerst aan de slag? Haal jij ze allemaal, of sla je ze allemaal over?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →