20 mei 2024

Fortnite krijgt er binnenkort meer vuurkracht bij met de komst van Mounted Turrets

Ontwikkelaar Epic brengt binnenkort een nieuw wapen naar Fortnite, de Mounted Turret. De Turret zal fungeren als een zwaar machinegeweer dat net als de Port-A-Pot overal meegenomen kan worden.

Als de speler de Mounted Turret eenmaal op de grond heeft geplaatst kan het niet meer gewijzigd worden, je kan er oneindig mee schieten maar kan wel oververhit raken indien de speler roekeloos in het rond blijft schieten.

Aangezien de Mounted Turret een heftige game changer kan zijn, is er ook voldoende ruimte voor kritiek van de community. De grootste zorgen komen neer op hoe het wapen de game balans zal breken aangezien het zoveel vuurkracht biedt, andere spelers twijfelen juist aan de nuttigheid ervan aangezien je dan juist een zittende eend bent die makkelijk gesniped kan worden.
Volgens Epic zal de Turret juist een sterke toevoeging zijn en dat de belans niet riskeert te breken omdat het wapen oververhit kan raken. Wij kunnen de Turret in ieder geval volgende week verwachten met de nieuwe update.
Wat denken de lezers over dit wapen? zal het de belans breken of juist een sterke toevoeging zijn in het spel? laat het ons weten in de comments.