Eerste Forza Horizon 4 uitbreiding aangekondigd

Microsoft heeft op de X018, de Microsoft tegenhanger van Nintendo Direct, de eerste uitbreiding voor Forza Horizon 4 laten zien.

Deze uitbreiding zal de naam Fortune Island krijgen en is vanaf 13 december in de Microsoft store te vinden. De uitbreiding speelt zich af op de gevaarlijke noordelijke eilanden van Brittanië. Schatzoeken schijnt een groot onderdeel van de uitbreiding te zijn. Hoe dit zich zal vertalen in de game is nog niet duidelijk. Hierover zal de komende weken waarschijnlijk meer duidelijk worden.
In Fortune Island gaat het vooral om zeer extreme wegen. Vlak langs ravijnen en over bergpassen rijden zijn voorbeelden die genoemd worden. Ook zullen zware onweersbuien en zelfs de Aurora Borealis in de game aanwezig zijn. Hoewel die laatste vooral esthetische waarde zal hebben, lijkt de onweer ook invloed te hebben op de gameplay.

De uitbreiding staat nog niet los vermeld in de Xbox Marketplace. Normaal kosten volwaardige uitbreidingen voor Forza games €19,99. Op dit moment zijn enkel de uitbreidings-bundel en de Ultimate Edition uitbreiding te zien. Deze bundels bevatten beide toekomstige uitbreiding en kosten respectievelijk €34,99 en €49,99. De Ultimate uitbreiding bevat naast een aantal extra auto’s ook nog de VIP- en Carpass.
Zoals we gewend zijn is extreem weer een goede term om de expansion te omschrijven. De uitbreiding van de eerste Forza Horizon game had de focus op off-road en rally. De tweede game had Storm Island als uitbreiding. Off-road en extreem weer waren hier de sleutelwoorden. De derde game had twee uitbreidingen. De eerste was Blizzard Mountain, vergelijkbaar met de Storm Island uitbreiding, maar dan in de sneeuw. De tweede was Hot Wheels en was helemaal gebaseerd op de speelgoedauto’s en de banen waarop je ze kan laten rijden.

X018

Tijdens het X018 event waren ook nog andere Xbox nieuwtjes te zien. Hieronder vallen o.a. Crackdown 3, nieuwe games in Game Pass, Sea of Thieves updates en toetsenbord en muis ondersteuning voor Fortnite. Mensen die de hele stream willen kijken, kunnen hier terecht:
https://www.youtube.com/watch?v=hdKJ39QDxyc&t=1790s

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation