30 mei 2024

Gratis Fallout 76 items voor Playstation 4 spelers

Fallout 76 staat voor de deur, natuurlijk wilt Bethesda dat vieren door items gratis downloadbaar te maken voor iedereen. Deze actie geldt echter alleen voor Playstation 4 spelers.

Er zijn verschillende items in het thema van Fallout 76 verkrijgbaar in de Playstation Store. Normaal zou je voor deze kleinigheidjes moeten betalen maar omdat de game morgen uitkomt geeft Bethesda ze even gratis weg. Zo heeft de studio een paar leuke dingentjes gratis gemaakt. Een thema voor je Playstation Dashboard en drie Fallout 76 avatars. Ze verschillen alle drie van elkaar; zo heeft één avatar een petje op van het spel en de twee andere zijn de Vault Boy zelf. Je kan je avatar dus veranderen in Vault Boy die knipoogt en met zijn duimpie omhoog staat of je kan hem een Rocket Launcher geven.

Het thema dat te downloaden valt veranderd je dashboard in een post-nucleaire omgeving. In het zand ligt een helm van een Power Armor set. In de verte zie je een man en vrouw die beide het bekende Vault pak dragen. De Playstation 4 icoontjes zullen transformeren in een typische Fallout stijl.