18 mei 2024

Black Ops 4 voegt iconische Nuketown map toe aan PS4

Vandaag is het zover, vanaf de late middag kunnen Call of Duty: Black Ops 4 spelers genieten van de iconische map: Nuketown! Nu alleen nog op PS4, snel op PC en Xbox!

Deze versie van de map werd voor het eerst geïntroduceerd in de originele Black Ops. Nuketown is, naast Rust, één van de meest iconische mappen uit het Call of Duty universum. De map heeft verschillende varianten en wij krijgen wel een hele coole, check het in de trailer hier beneden!

Dankzij Activision’s nauwe samenwerking met Sony zal de map als allereerst verschijnen op de Playstation 4. Dit zal vanaf vandaag dus starten allemaal! De map zal ook verschijnen voor op de PC en Xbox One (X). Dit zal over precies een week het geval gaan zijn, dit is drie weken sneller dan in voorgaande delen, waar je een maand moest wachten tegenover de PS4. Treyarch heeft nog veel meer gratis content gepland voor de game, dus dit is pas de bodem van de taart. Er zullen ook meer evenementen komen in samenhang met nieuwe Specialists. Ook de battle-royale mode zal map tweaks krijgen en meer maps natuurlijk!
Treyarch blijft hard werken om de game zo leuk mogelijk te houden, met een frisse touch. Je merkt ook dat er veel meer liefde in deze game word gestoken, tegenover andere delen. Call of Duty is terug en ze laten er geen gras over groeien! De zombie-mode zal wat updates krijgen die te maken hebben met balans en bug-verhelping. Ook zullen andere problemen verholpen worden in alle modi.
Ben jij het eens met die mening, of vind je de game maar niks? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →