De eerste gameplay beelden van Gears POP!

Op YouTube is een video verschenen met de eerste gameplay beelden van Gears POP! De video laat gameplay beelden zien die tegelijkertijd becommentarieert worden door de developers. Gears POP! werd voor het eerst aangekondigd op de E3 dit jaar.

Op de E3 dit jaar kregen we meerdere nieuwtjes te weten over de Gears of War-serie. Gears 5 werd aangekondigd, maar dit was niet de enige nieuwe game. Een andere nieuwkomer is Gears POP! Gear POP! is een mobile game die gebruik maakt van de Gears of War karakters gepresenteerd als Funko Pops. Tot nu toe was er nog weinig bekend geworden over de aankomende mobile game, maar sinds gisteren zijn de eerste gameplay beelden gerevealed. Deze gameplay beelden worden becommentarieert door de developers van de game.

Gameplay

De gameplay beelden van Gears POP! laten ons zien dat het een mobile game is waarbij spelers het 1v1 tegen elkaar opnemen. Elke speler moet karakters en machines op het veld zetten om tegen de karakter van de tegenstander te vechten. Het doel van het spel is om de basis van de tegenstander te vernietigen. Dit doe je meerdere rondes en uiteindelijk wint een van de twee spelers.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation