20 februari 2024

Black Friday in de Playstation Store

Black Friday nadert weer. Dit maal zien we opnieuw schitterende koopjes voorbij komen. Waar we misschien niet zoals in Amerika, de artikelen bijna cadeau geven, zijn de fikse kortingen altijd mooi meegenomen.

Niet anders dit jaar, doet Sony ook mee aan Black Friday. Dit kunnen we volgend jaar echter niet meer zeggen zodra E3 voor de deur staat. Voor Black Friday heeft Sony al een aantal mooie meeneem deals voor Europa bevestigd. Zo zal je korting krijgen op top-titels, Playstation Plus en Playstation Now.
Vanaf vrijdag 16 november, 11:00 zal de uitverkoop al beginnen in de Playstation Store. Zo lopen de kortingen op tot wel 60% op de volgende titels:

Dinsdag 27 november zal de uitverkoop sluiten om 00:59. Tot dinsdag 27 november 11:00 kunnen spelers in ieder geval een nieuw Playstation Plus abonnement aanschaffen met 20% korting. Deze actie geld voor bestaande, maar ook nieuwe leden. Tot dezelfde datum en tijd kunnen spelers ook een Playstation Now abonnement aanschaffen met 30% korting op een 12 maanden abonnement.
Playstation Now geeft je toegang tot een groeiende bibliotheek met Playstation 2, Playstation 3 en Playstation 4 games die je kunt streamen naar je PC of Playstation 4. Je hebt hierbij wél een Playstation 4 controller nodig.
Ga jij gebruik maken van één van deze Black Friday deals, of misschien wel andere deals die je hebt gezien? Laat ons dan weten welke deals jij binnen gaat halen en waarom jij deze deal juist zo goed vind. Een nieuwe TV op het oog misschien? Wil je onze reviews lezen van boven genoemde games? Klik dan op de link om rechtstreeks naar onze review te gaan van de betreffende game! Blak Friday begint volgende week vrijdag officieel pas echt. Maar eerder profiteren van kortingen is natuurlijk nooit verkeerd!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →