Pokemon Let's Go: Dus jij wilt alle starters?

Dat kan! In Pokemon Let’s Go Eevee of Pikachu kan jij alle drie de originele starters krijgen! Maar hoe doe je dat dan? Dat is makkelijker dan het lijkt, zoals je hier beneden kan gaan lezen.

Als we het hebben over de drie starters, dan hebben we het natuurlijk over; Bulbasaur, Charmander en Squirtle! Pikachu of Eevee kan jij altijd in het wild tegenkomen, dus daar hoef jij je niet druk over te maken! Maar die andere starters zijn wat lastiger te achterhalen, als je niet zelf opzoekt hoe je deze moet krijgen of ze toevallig tegen het lijf loopt. Maar, net als in de originele Yellow, is het wel mogelijk om iedereen te krijgen voor jouw team!
Er zijn technisch gezien twee manieren om de Pokemon te vangen, je kan ze in het wild tegenkomen of je kan ze als one-time gift krijgen van NPCs. Gezien de starters wat lastiger te vinden zijn in het wild, is het dan ook de makkelijkste manier om ze als cadeautje op te halen, maar hier zitten wat randvoorwaarden aan.
 
Bulbasaur: Deze krijg je bij een vrouw in Cerulean City, zodra jij 30 pokemon hebt gevangen in totaal. De Pokemon is level 12 en kent de volgende moves; Tackle, Growl, Vine Whip en Leech Seed.
Charmander: Deze krijg je van een man op Route 24, ten noorden van Nugget Bridge. Deze kan je oppikken zodra je 50 Pokemon in het totaal hebt gevangen. Charmander is level 14 en heeft; Scratch, Growl, Smokescreen en Ember.
Squirtle: Last but not least, deze zal jij ontvangen van Officer Jenny in Vermillion City, zodra je 60 Pokemon hebt vangen. Squirtle is level 16 en heeft; Tackle, Tail Whip, Bubble en Withdraw.
Ga jij ze alle drie meepikken? Laat ons weten wat jij van de game vind tot nog toe in de reactie hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation