7 december 2023

Pokemon Let's Go: Dus jij wilt alle starters?

Dat kan! In Pokemon Let’s Go Eevee of Pikachu kan jij alle drie de originele starters krijgen! Maar hoe doe je dat dan? Dat is makkelijker dan het lijkt, zoals je hier beneden kan gaan lezen.

Als we het hebben over de drie starters, dan hebben we het natuurlijk over; Bulbasaur, Charmander en Squirtle! Pikachu of Eevee kan jij altijd in het wild tegenkomen, dus daar hoef jij je niet druk over te maken! Maar die andere starters zijn wat lastiger te achterhalen, als je niet zelf opzoekt hoe je deze moet krijgen of ze toevallig tegen het lijf loopt. Maar, net als in de originele Yellow, is het wel mogelijk om iedereen te krijgen voor jouw team!
Er zijn technisch gezien twee manieren om de Pokemon te vangen, je kan ze in het wild tegenkomen of je kan ze als one-time gift krijgen van NPCs. Gezien de starters wat lastiger te vinden zijn in het wild, is het dan ook de makkelijkste manier om ze als cadeautje op te halen, maar hier zitten wat randvoorwaarden aan.
 
Bulbasaur: Deze krijg je bij een vrouw in Cerulean City, zodra jij 30 pokemon hebt gevangen in totaal. De Pokemon is level 12 en kent de volgende moves; Tackle, Growl, Vine Whip en Leech Seed.
Charmander: Deze krijg je van een man op Route 24, ten noorden van Nugget Bridge. Deze kan je oppikken zodra je 50 Pokemon in het totaal hebt gevangen. Charmander is level 14 en heeft; Scratch, Growl, Smokescreen en Ember.
Squirtle: Last but not least, deze zal jij ontvangen van Officer Jenny in Vermillion City, zodra je 60 Pokemon hebt vangen. Squirtle is level 16 en heeft; Tackle, Tail Whip, Bubble en Withdraw.
Ga jij ze alle drie meepikken? Laat ons weten wat jij van de game vind tot nog toe in de reactie hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →