20 februari 2024

Bethesda geeft gehoor aan Fallout 76 kritiek

De deuren van Vault 76 zijn geopend en alle Dwellers dwalen ondertussen rond in Appalachia. Tot op heden zijn niet de ietwat sterkere monsters het grootste gevaar voor de spelers, maar vooral alle rotzooi die je kunt oprapen.

Stash size is een groot probleem op alle platformen, maar gelukkig wordt hier hard aan gewerkt. Vandaag verschijnt de eerste patch voor de game sinds lancering. Deze patch brengt nog geen hogere stash size. Deze zal later dit jaar nog komen. Op dit moment is het limiet ingesteld vanwege technische redenen. Ze denken bij Bethesda een manier gevonden te hebben die op kort, maar ook lang termijn er voor kan zorgen dat stash size kan worden verhoogd zonder stabiliteitsproblemen te ondervinden.
In een artikel op de Fallout 76 website staan een aantal bullet points met zaken die dit jaar nog worden verbeterd in Fallout. De stabiliteit, bugs en glitches behoren hier natuurlijk ook bij, maar er zijn een aantal specifieke punten benoemd. Vooral de PC community verlangt naar een aantal features die tot op heden nog ontbreken in Fallout 76.
Push to Talk zal er dit jaar nog aankomen. Op dit moment zijn er maar drie standen die je kunt instellen voor het praten in-game. Dit is een open microfoon, enkel team, of uit. Push to Talk zal dit jaar nog een optie worden.
Ultrawide support (21:9) zal ook binnenkort beschikbaar worden gemaakt. Bethesda is hier al mee aan het testen en ze zeggen dat het er tof uit ziet! Daarnaast zal er dit jaar ook nog een FOV (Field of View) slider worden toegevoegd aan Fallout 76.
Ben jij al aan de slag gegaan met het verkennen van Appalachia in Fallout 76? Laat ons dan weten wat jouw avonturen zo ver gebracht hebben. Heb je al een Scorch Beast verslagen, of heb je jezelf ingesloten in je C.A.M.P? Onze review is onderweg. Lees ondertussen onze eerste indruk!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →