The Textorcist – Multitask vijanden terug naar de hell

The Textorcist is misschien de makkelijkste game, om te beschrijven. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is typen en ontwijken. Klinkt eenvoudig, toch? Niets is minder waar.

Je neemt plaats in het lichaam van Ray Bibbia. Je bent een private exorcist en het is jouw taak om alle boosaardige geesten terug te sturen naar de hell. Dit doe je door de heilige spreuken uit jouw boek te typen. Tijdens dit typen zal je de aanvallen van jouw vijand moeten ontwijken. Om het een en ander nog iets ingewikkelder te maken, zullen alle spreuken Latijns zijn. Maak je een typo? Dan mag je opnieuw beginnen. Ouch.

De game zal zo’n 10 boss-fights bevatten waarbij elke fight verschillende typing mechanics zal bevatten. De game gooit ondertussen een hele hoop kogels jouw kant op. Moet je typen in deze game? Ja, je moet zelfs typen om een deur te openen. Je kunt ook met een gamepad spelen. Hierbij veranderd de game in een ritme-game in plaats van een typing game.
textorcist
The Textorcist wordt een nieuw soort Bullet Hell game die zal zorgen voor een hoop frustratie, maar misschien ook voor veel gladde vingertjes. Wil jij je snelle type-skills op de proef stellen? Dan is deze game misschien wel een goede start. De game zal in het eerste kwartaal van 2019 verschijnen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation