15 april 2024

Overwatch binnenkort gratis te spelen!

Altijd al een goede team-based shooter willen spelen met leuke karakters? Een spel waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en samen kan spelen in afwisselende spelmodes? Dan kan Overwatch wat voor je zijn!

Het spel van Blizzard met meer dan veertig miljoen spelers van over de hele wereld! Sluit je aan bij Overwatch en versla samen met anderen het kwaad. Kies uit negenentwintig helden die ieder andere wapens en uitrusting hebben. Ga voor een tank en bescherm met je schild het team tegen het andere team. Of ga voor support en houd je teamgenoten in leven terwijl ze vechten. Of ben je meer van de aanval, dan kan je kiezen uit één van de helden die veel schade aan kan richten. Voor iedere speler is er wel een bepaalde held die helemaal bij je past!
Overwatch
Zeker met onze nieuwe heldin Ashe. De vurige cowgirl met haar handlanger B.O.B. Als nieuwe heldin die direct te spelen was is er nóg meer om uit te kiezen! Counter Widowmaker met je sniper kunsten of breek door de choke-point met je ultimate ability, Ashe kan alleen maar voor chaos zorgen. Wanneer je door je speaker: ‘BOB, do something!’ hoort moet je zo snel mogelijk weg zijn! Een B.O.B. heeft een healthbar van maar liefst 1000 healt points. Met een Nano-boost van Ana er over is het helemaal feest… of juist niet? En met Ashe mag je lekker met dynamiet gooien, altijd leuk.
Overwatch
Overwatch zal 20 tot 26 november gratis te spelen zijn op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Een paar dagen om de game te leren kennen en te kijken of het iets voor je is! Met de verschillende spellen zit er eigenlijk altijd wel iets tussen. Leer de Hero’s kennen en spaar gave skins, sprays en meer met de in-game lootboxen. Deze kan je winnen door bepaalde spellen te winnen of door levels te klimmen.
Wie nodig jij uit voor de strijd?
Op 20 november zal Overwatch vanaf 20:00 gratis te spelen zijn.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →