20 februari 2024

Nieuwe Assassin's Creed game voor je smartphone is uit

Smartphone games, je zult er aan moeten geloven want alle grote jongens doen er aan mee. Het zijn niet meer de simpele snake-spelletjes van vroeger, nee. Sommige games zijn volwaardige games die worden ontwikkeld voor smartphones, je moet goed zoeken tussen alle cash-grabs.

Assassin’s Creed Rebellion is de nieuwste toevoeging aan de smartphone games bibliotheek wat betreft Ubisoft. De game is gratis te downloaden voor iOS en Android apparaten via de respective applicatie winkels.
Rebellion is de allereerste Assassins game waarin alle bekende assassins uit de franchise te vinden zijn in één game. Zo zie je onder andere Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli. Daarnaast zijn er twintig nieuwe assassins ontwikkeld, exclusief voor Assassin’s Creed Rebellion. De game speelt zich af in Spanje tijdens de tijden van de inquisitie. In Rebellion kan je je eigen fort onderhouden en meer dan 40 assassins rekruteren. Vervolgens kan je met drie assassins uit je brotherhood op pad gaan om het op te nemen tegen de Templars. Ondertussen speel je verschillende skills en upgrades vrij om je assassins sterker te maken.
De missies kunnen op verschillende manieren gespeeld worden. Zo kan je direct de strijd aangaan met de Templars, of juist kiezen voor een iets subtielere aanpak.

Je kunt de game gratis downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. De game bevat extra optimalisaties voor de iPad Pro, waardoor je in hogere resolutie kunt spelen met betere 3D model rendering.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →