Nieuwe Assassin's Creed game voor je smartphone is uit

Smartphone games, je zult er aan moeten geloven want alle grote jongens doen er aan mee. Het zijn niet meer de simpele snake-spelletjes van vroeger, nee. Sommige games zijn volwaardige games die worden ontwikkeld voor smartphones, je moet goed zoeken tussen alle cash-grabs.

Assassin’s Creed Rebellion is de nieuwste toevoeging aan de smartphone games bibliotheek wat betreft Ubisoft. De game is gratis te downloaden voor iOS en Android apparaten via de respective applicatie winkels.
Rebellion is de allereerste Assassins game waarin alle bekende assassins uit de franchise te vinden zijn in één game. Zo zie je onder andere Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli. Daarnaast zijn er twintig nieuwe assassins ontwikkeld, exclusief voor Assassin’s Creed Rebellion. De game speelt zich af in Spanje tijdens de tijden van de inquisitie. In Rebellion kan je je eigen fort onderhouden en meer dan 40 assassins rekruteren. Vervolgens kan je met drie assassins uit je brotherhood op pad gaan om het op te nemen tegen de Templars. Ondertussen speel je verschillende skills en upgrades vrij om je assassins sterker te maken.
De missies kunnen op verschillende manieren gespeeld worden. Zo kan je direct de strijd aangaan met de Templars, of juist kiezen voor een iets subtielere aanpak.

Je kunt de game gratis downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. De game bevat extra optimalisaties voor de iPad Pro, waardoor je in hogere resolutie kunt spelen met betere 3D model rendering.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation