29 mei 2024

Fortnite update verandert shotgun

Er komt binnenkort weer een nieuwe update naar Fortnite. Update v6.31 zal een aantal veranderingen naar de game brengen zegt ontwikkelaar Epic Games.

De v6.31 update van Fortnite zal vandaag, dinsdag 27 november, worden toegepast. Tijdens de update zullen de servers offline zijn, voor ons Europeanen zal dat straks om 11 uur zijn.

Geen patch notes maar wel een verwijzing

Epic Games heeft nog geen patch notes vrij gegeven over de update. Wel is er een soort van verwijzing gemaakt over wat de update met zich mee gaat brengen. Zo heeft het officiële Twitter account van Fortnite een tweet geplaatst.


Volgens de community gaat de update over de pump shotgun die opnieuw wordt gebalanceerd. Zo wordt er gespeculeerd dat de schade die het geweer toericht, aangepast wordt. Toevallig heeft hetzelfde account recentelijk afbeeldingen getoond over de nieuwe varianten van de shotguns die gaan komen. Zo krijgt de pump shotgun nu ook een Epic en Legendary variant. Ieder met respectievelijk zijn eigen voor- en nadelen.
Ook zal de update voor een bugfix zorgen, waarbij spelers nadat ze geëlimineerd werden nog rond konden lopen. Epic Games hoopt met deze update dit probleem te verhelpen.