21 mei 2024

Red Dead Redemption 2 online Beta start vandaag!

Vanaf vandaag zal de online Beta van Red Dead Redemption 2 langzaam uitrollen naar alle spelers van het spel. De online beta zal beschikbaar voor zowel de Playstation 4 eigenaren als de Xbox One eigenaren.

Echter zal Rockstar de online Beta van Red Dead Redemption 2 geleidelijk uitrollen deze week. Gamers die de Ultimate Edition van de game hebben gekocht, mogen als eerste aan de slag met de online beta. De beta gaat vanmiddag in volle gang van start voor de gamers met een Ultimate Edition. De online beta zal live gaan vanaf 14:30. Gamers die de game op de dag van release hebben gespeeld, zullen morgen(28 november) toegang krijgen tot de beta. Dit zal gebaseerd zijn op de eigen data die bij Rockstar zelf bekend is.
Red Dead Redemption 2 online
Daarna zullen de gamers volgen die tussen de release datum en 29 oktober hebben gespeeld. Zij zullen overmorgen (29 november) toegang krijgen tot de beta. En tot slot op 30 november zullen alle andere gamers de gelegenheid krijgen om de beta te mogen spelen. Door het geleidelijk uit te rollen hoopt Rockstar dat de beta op een goede manier wordt gereleased. En kunnen ze grote problemen met de beta launch snel en makkelijk opvangen en eventueel repareren.
Red Dead Online stelt de gamers in staat om een eigen personage te maken. Compleet met een set vaardigheden, kunnen zij ervoor kiezen om alleen of met een groep van maximaal zeven andere spelers rond te trekken. Er zullen diverse activiteiten te doen zijn zoals, rondhangen bij een kampvuur, jagen en vissen of strijden tegen rivaliserende bendes. Maar uiteraard kan je ook gewoon vrij rond wandelen in de grote open wereld.
Met wie ga jij de open wereld verkennen in de online beta? Tag hem of haar in de reacties hieronder. Of ga je voor de lone cowboy style? Ook dat mag je aan ons laten weten in de reacties.