15 april 2024

Football Manager 2019 Touch is nu verkrijgbaar op de Switch

Football Manager 2019 Touch is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Dit is te lezen op de website van Nintendo UK en Twitter. Het nieuws komt redelijk onverwachts gezien de releasedatum van deze titel nog niet bekend was gemaakt.

Er is vandaag goed nieuws uitgebracht voor voetbal simulatie fans die een Switch bezitten. Het is namelijk nu mogelijk om Football Manager 2019 Touch op de Switch te kopen. De game is een versimpelde versie van de Football Manager 2019 game. Dit betekent niet dat de game makkelijker is, maar dat alleen de meest essentiële manager acties ondernomen moeten worden in deze versie van de game. Football Manager 2019 Touch is de opvolger van de 2018-versie van de game. Deze werd in april dit jaar uitgebracht voor de Switch. De 2018-versie kreeg aardig wat kritiek, maar de 2019-versie belooft veel verbeteringen toegepast te hebben. Een van de nieuwtjes van de 2019-versie is de toevoeging van de Bundesliga en de Bundesliga 2, de twee hoogste competities van Duitsland.


Football Manager 2019 Touch is vanaf nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch.