18 mei 2024

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe bundel nu verkrijgbaar

Net op tijd voor de feestdagen kondigt Nintendo aan dat ze vanaf deze maand een nieuwe Nintendo Switch bundel zullen verkopen. De bundel bevat een Nintendo Switch systeem met Neon-gekleurde Joy-Cons en Mario Kart 8 Deluxe.

De Nintendo Switch komt gepaard met twee Joy-Cons. Eén rode en één blauwe. Je kunt hierdoor gelijk de actie inspringen met twee personen. Iedere persoon kan namelijk een Joy-Con gebruiken om te racen in Mario Kart. De game zal in de vorm van een downloadcode inbegrepen zijn in de bundel. Je kunt deze verzilveren in de Nintendo eShop zodra je de Nintendo Switch hebt verbonden met het internet. Indien je online wilt spelen is Nintendo Switch Online vereist. Dit werkt hetzelfde als Playstation Plus en Xbox Live Gold. JE betaald een X bedrag per maand, of per jaar om online te kunnen spelen. Daarnaast krijg je toegang tot een groeiende lijst met NES games voor Nintendo Switch. Lees hier meer over Nintendo Switch Online.
Mario Kart 8 Deluxe is de meest complete Mario Kart sinds de franchise ooit begonnen is. Het is als het ware een heruit gebrachte versie van Wii U’s Mario Kart 8, maar de Switch versie bevat alle DLC en nieuwe personages. In Mario Kart nemen verschillende Nintendo personages zoals Mario en Luigi het tegen elkaar op in verschillende circuits. Tijdens de race kunnen de personages verschillende objecten oprapen om er voor te zorgen dat ze de trofee binnen slepen. Zo kan je er voor zorgen dat je boosters krijgt voor je snelheid, maar ook voorwerpen waardoor je andere racers er even onderuit kunt halen. Lees hier onze review over Mario Kart 8 om een volledig beeld van de game te krijgen.
Ga jij deze bundel binnenhalen voor de feestdagen voor je kinderen, kleinkinderen, vrienden, neefjes, nichtjes of stiekem voor jezelf? Laat het ons weten!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →