25 februari 2024

Op vakantie met De Sims!

Opgelet console Simmers! Neem je favoriete gezin mee op vakantie in deze stressvolle periode met twee toffe uitbreidingspakketten. “De Sims 4 In de Natuur” en De Sims 4 Jungle Avonturen” komen binnenkort uit op de Xbox One en de PlayStation 4.

Pak je tent, anti muggenspray en je lucifers en ga op pad met “De Sims 4 In de Natuur”. Ontsnap aan het drukke leven en trek de natuur in van Granite Falls. Een prachtige plek voor Sims die van de natuur houden, materialen verzamelen en echte ontdekkers. Vind nieuwe insecten of nieuwe kruiden om bijvoorbeeld kalmeringsmiddelen van te maken. Maar pas op; niet alle planten zijn eetbaar! Reserveer een plekje op de camping met je tentje of oefen het outdoor leven in je achtertuin. Alles is mogelijk, als je maar de tijd neemt voor totale ontspanning!

Hou je meer van warme oorden? Dichte jungle en waardevolle schatten? Dan is “De Sims 4 Jungle Avonturen” misschien meer jouw ding. Verken de nieuwe plek Selvadorada en haar geheimen. Ontdek een nieuwe cultuur waaronder muziek, eten en mensen. Koop gezellige decoraties voor thuis of doorzoek de jungle voor écht unieke souvenirs. Ga op pad in de jungle, maar wees voorzichtig! Je weet nooit wat zich schuil houdt tussen de planten. Zorg ook voor een goede uitrusting, mocht je verdwalen… Kruip in de huid van Lara Croft en doorzoek mysterieuze tempels, maar pas op voor valstrikken!

De beide Sims pakketten komen op vier december uit op de Xbox One en de PlayStation 4. Kies voor je favoriet of koop ze allebei! Dan kunnen je Sims pas écht genieten van een welverdiende vakantie. En iedereen wil toch meer dan één keer per jaar op vakantie? Zorg er wel voor dat wanneer je deze pakketten wil aanschaffen je óók het basisspel “De Sims 4” hebt!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →