Prijsvraag: Goodies voor Mortal Engines!

Winnaars:

 • Jeltire
 • Carly
 • Marlies
 • Indiana Willems

Gewonnen? Stuur ons een mailtje: info@inthegame.nl

Vanaf vandaag, 6 december, draait Mortal Engines in de bioscoop. Dit nieuwe filmspektakel van de makers van The Hobbit en Lord of the Rings mag natuurlijk niet ongezien voorbij gaan. Daarom gaan wij dit maal vier prijzenpakketten weggeven!

De hele beschaving werd verwoest door catastrofale gebeurtenissen. De mensheid heeft zich hierdoor heen weten te trekken en hebben de beschaving opnieuw opgebouwd in kolossale steden die zich via rupsbanden over de aarde verplaatsen. Inwoners van grote steden vallen kleine steden aan om aan brandstof te komen. Twee tegenpolen worden per toeval bondgenoten en treden samen op tegen het onrecht om de toekomst te veranderen.
Mortal Engines
Het is nog geen kerstmis, maar voor sommige onder ons wel. Want deze week maak je kans op een aantal toffe Mortal Engines goodies. Om je helemaal klaar te stomen voor de winter, en uiteraard de film gaan we de volgende spullen weggeven:

 • Sjaal van film (4x);
 • Trui van de film (4x);
 • Het boek van de film (4x);
 • Mortal Engines powerbank (4x).

Hoe maak je kans op één van de vier pakketten?

 • Like ons op Facebook;
 • Reageer onder dit artikel op de volgende vraag: Als je een goodiepakket van Mortal Engines wint en één artikel uit het pakket moest weggeven. Aan wie zou je die dan weggeven, en waarom juist aan die persoon?
 • Deel ook deze prijsvraag via Facebook!

Mortal Engines draait nu in de bioscoop, in 3D. Bekijk hier beneden alvast de trailer om in de stemming te komen!

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot woensdag 12 december 18:00. Vervolgens gaan wij de vier prijswinnaars in ditzelfde artikel bekend maken. Hou ons dus goed in de gaten via Social Media en kijk zeker over een week even terug of jij in de prijzen bent gevallen! Ga jij ondertussen langs jouw lokale bioscoop om deze film te bekijken, of wacht je een weekje om misschien wel in stijl de film te bezoeken?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation