30 mei 2024

Esports: All-Star event League of Legends

De Sint is weer het land het uit, de pieten discussie is ook weer verdwenen oftewel we zijn de eerste week van december voorbij. December kenmerkt zich vooral met lijstjes en leuke einde jaars events. Één van die events is het afsluit toernooi van League of Legends: All-Star event. En die gaat morgen van start.

Het All-Star event is een ode aan de beste en populairste esporters van League of Legends. Vanuit elke regio komen er drie professionele esporters naar het event. Deze zijn door de fans gekozen. Vanuit Europa zijn dat Jiizuke, Caps en Broxah. Naast deze bekende professionals zijn er dit jaar ook bekende streamers aanwezig. De Europese streamers zijn: Wickd, NoWay, GoB GG, Alexelcapo en Gripex.

Bovenstaand vinden jullie het complete schema van het All-Star event. Het duurt in totaal drie dagen. Gelukkig zien we dit jaar ook de fun modes terug op het event. Nexus Blitz, URF en Tandem Mode zijn een ware spektakel waar de pro’s zelf ook altijd veel plezier aan beleven. We krijgen ook drie showmatches waar de vier grootste regio rivalen het tegen elkaar opnemen. EU tegen NA, LPL tegen LCK en East tegen West.
Het All-Star event kent ook een wat serieuzere kant. Want de competitieve 1v1 toernooi is ook weer terug. Wie mag zich dit jaar kronen tot 1v1 Champion van 2018? Ook wordt er nog gedacht aan het goede doel. Een speciale 2v2 toernooi wordt georganiseerd en de winnende koppel mag een bedrag schenken aan hun keuze.
Het toernooi wordt om 1 uur s’nachts gespeeld. De herhaling is op een wat gunstigere tijd voor ons. Die zal om 16.00 beginnen de volgende dag. Om de herhaling te bekijken kan je naar Twitch of Youtube om de eerste dag van het All-Star event te bekijken!