Trailer voor Devil May Cry 5 laat nieuwe personages zien

https://www.youtube.com/watch?v=G7P3xtdbdEo

Devil May Cry 5 zal beiden Nero en Dante laten zien, maar er zullen ook nieuwe, onbekende personages in de game komen. Ieder personage lijkt een eigen, unieke kracht te bevatten, bekijk de trailer hier boven!

De trailer laat meer aanvallen zien, meer wapens zien, meer Devil Triggers zien en meer story zien. Een demoon probeert zichzelf opnieuw tot leven te wekken, sterker dan ooit! Wie zal het zijn? Time will tell! Laat jullie Devil Trigger los op talloze vijanden en versla deze tot nog toe onbekende vijanden! Over demonen-triggers gesproken, bekijk hier beneden meteen de live performance van het nummer!
https://www.youtube.com/watch?v=zT3luAhW3gw
Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, werd op de Game Awards 2018 verteld dat er een demo voor Devil May Cry 5 zal vanaf vandaag speelbaar zijn op de Xbox One (X). Deze demo zal later volgen op de andere platformen! De game ziet er beter uit dan ooit, diverser uit dan ooit en mooier uit dan ooit. Laten we hopen dat het eindresultaat dit zal bewijzen naar alle (potentiële) fans! Tot zover lijkt het een positieve toekomst voor de franchise.
Laat ons hier beneden weten wat jij van de game vind! Buiten dat kan je natuurlijk nog meer aankondigingen bij ons bekijken! 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation