7 december 2023

Trailer voor Devil May Cry 5 laat nieuwe personages zien

https://www.youtube.com/watch?v=G7P3xtdbdEo

Devil May Cry 5 zal beiden Nero en Dante laten zien, maar er zullen ook nieuwe, onbekende personages in de game komen. Ieder personage lijkt een eigen, unieke kracht te bevatten, bekijk de trailer hier boven!

De trailer laat meer aanvallen zien, meer wapens zien, meer Devil Triggers zien en meer story zien. Een demoon probeert zichzelf opnieuw tot leven te wekken, sterker dan ooit! Wie zal het zijn? Time will tell! Laat jullie Devil Trigger los op talloze vijanden en versla deze tot nog toe onbekende vijanden! Over demonen-triggers gesproken, bekijk hier beneden meteen de live performance van het nummer!
https://www.youtube.com/watch?v=zT3luAhW3gw
Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, werd op de Game Awards 2018 verteld dat er een demo voor Devil May Cry 5 zal vanaf vandaag speelbaar zijn op de Xbox One (X). Deze demo zal later volgen op de andere platformen! De game ziet er beter uit dan ooit, diverser uit dan ooit en mooier uit dan ooit. Laten we hopen dat het eindresultaat dit zal bewijzen naar alle (potentiële) fans! Tot zover lijkt het een positieve toekomst voor de franchise.
Laat ons hier beneden weten wat jij van de game vind! Buiten dat kan je natuurlijk nog meer aankondigingen bij ons bekijken! 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →