30 mei 2024

Psychonauts 2 krijgt eerste story trailer

Tijdens de2018 Game Awards lieten Double Fine en Starbreeze de eerste story trailer van Psychonauts 2 zien. Met een klein beetje gameplay aan het einde, lag de focus toch vooral op de Motherlobe.
The Motherlobe zal een fort zijn met een flink aantal geheimen waar het vervolg van de originele Psychonauts zich mee bezig zal houden. Met de nieuwe trailer weten we dus eigenlijk nog steeds niet veel over het vervolg in de Psychonauts franchise. De game was dan ook weinig in het nieuws. Behalve natuurlijk de uitstelling van de release date.

De game verschijnt dus ook pas ergens in 2019. Het is dan ook maar te hopen dat fans die 13 jaar hebben moeten wachten op een vervolg, niet teleurgesteld willen worden. De trailer laat ons in goede hoop afwachten.
Psychonauts 2 is in productie gegaan nadat de game in 2016 een 3.8 miljoen dollar doel behaalde dankzij een crowdfunding actie. Dat was 500 duizend dollar meer dan nodig was.