Mortal Kombat 11 officieel aangekondigd met release datum

Mortal Combat 11 is zojuist op The Game Awards officieel aangekondigd en krijgt een officiële release datum.

Zoals we kennen van Mortal Kombat is de game ontzettend gruwelijk. Dit kun je in de onderstaande trailer weer eens even goed zien. Vanaf de eerste game uit 1992 hebben ze zich nooit ingehouden. Van Fatalities tot Animalities, alles is bruut. Na het zien van deze trailer ben ik erg benieuwd naar gameplay beelden.
Mortal Combat 11 zal op 23 april uitkomen.

Ben jij op de hoogte van alle nieuwe aankondigingen tijdens The Game Awards 2018? Wij hebben (bijna) alles over het evenement voor jou verzameld. Check dus snel onze website voor al het laatste nieuws omtrent het evenement van vannacht!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation