1 december 2023

De nieuwe Guild Wars 2 story patch komt begin 2019

Het vierde seizoen van de Living World verhaallijn is in volle gang en er zijn al 4 afleveringen geïmplementeerd in Guild Wars 2. De vijfde laat helaas nog even op zich wachten, maar de reden hiervan is er één die gerespecteerd mag worden!

Het was de bedoeling dat episode 5 deze maand zou verschijnen. Dit in combinatie met Wintersday, het kerst-evenement van Guild Wars 2. ArenaNet blijkt hierin een stuk menselijker te zijn en dat is ook de reden dat deze update nog even tot begin 2019 op zich laat wachten. ArenaNet wilt namelijk dat het hele team kerst en nieuwjaar kan vieren bij hun families en dat ze zich even niet druk hoeven te maken over het hele Living World gebeuren.

A message from Mike Zadorojny,
Guild Wars 2 Game Director
”Hey everyone,
As some of you already have put together, Episode 5 will not be released this year. As the episode was coming together and we started to plot out its release, we had to make a tough call regarding its ship date, for reasons that have to do both with other in-game content and with the way we treat our teams. As the calendar year winds down, we want to enjoy the revelry of the Wintersday holiday with you while also ensuring that team members can spend the holidays relaxing with their family and friends. We’ll soon be able to share details of what is to come, so stay tuned.”

Reddit

De post van Mike werd goed ontvangen op de Guild Wars 2 en de Gaming Subreddits. Fans en gamers claimen dan ook dat ArenaNet één van de beste gaming-bedrijven is op dit moment. Niet door het aantal games, of door bepaalde awards, maar puur en alleen voor hun menselijkheid en transparantie. ArenaNet is heel erg close met hun community, ze luisteren naar de fans, ze luisteren naar de feedback! Maar dat niet alleen, de studio is heel goed voor hun personeel. Gamers waarderen dit en dit is ook terug te zien in alle liefde die in de game wordt gestoken. Dit is de reden waarom Guild Wars 2 volgens velen een top 3 MMORPG is. Reddit is in ieder geval blij. ArenaNet heeft wel nog een andere mooie update, eentje die gister vele fans een warm gevoel gaf.
Guild Wars 2 Wintersday

Wintersday

Deze kerst-update brengt een warm gevoel naar veel spelers. Bellen luiden, sneeuwballen vliegen in het rond en Toymaster Tixx vliegt met zijn luchtschip over Divinity’s Reach! De traditie is wederom terug in Guild Wars 2 stijl. Spelers kunnen genieten van The Secret Lair of the Snowmen en The Wondrous Workshop in volle glorie! Ook is de welbekende Jumping Puzzle weer te spelen, kan jij de uitdaging aan?
Wintersday 2018 is vanaf gister gestart, zien wij jou online? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →