29 mei 2024

Anthem: Legion of Dawn Edition Trailer

Er is op YouTube een nieuwe trailer verschenen van Anthem. De trailer heet Legion of Dawn en laat een exclusieve armour pack zien en het verhaal dat erachter schuilt. De video is op het moment alleen nog gedeeld door IGN.

Anthem zal volgend jaar in februari gereleased worden. De game heeft laatst een Alpha phase gehad een sommige gamers hebben deze Alpha phase kunnen uittesten. Omdat de release van de game dichtbij is, kunnen we de komende tijd veel beeldmateriaal verwachten van de game. Zo kwam er vandaag een nieuwe trailer uit, die gedeeld is door IGN. De trailer gaat over een exclusive edition die spelers van Anthem kunnen bemachtigen. De exclusive edition heet Legion of Dawn en bevat een exclusieve armour set. De trailer over de Legion of Dawn laat beelden zien van deze armour set en geeft ons een kort inzicht op het verhaal achter de Legion of Dawn.
De trailer vertelt in het kort het verhaal van de Legion of Dawn. De Legion of Dawn is een groep in de wereld van Anthem, die diegene beschermt die zichzelf niet kunnen beschermen. De leider van de groep heeft haarzelf opgeofferd om de toekomst waar wij ons nu in bevinden mogelijk te kunnen maken. De groep wordt daarom op verschillende manieren geëerd in de wereld van Anthem. Een van deze manieren volbrengen wij ook als speler, doordat wij hun armour dragen.