26 mei 2024

Atari Flashback Classics nu uit voor Nintendo Switch

Enorme bibliotheek met definitieve edities van de klassieke Atari 2600, Atari 5200 en Atari Arcade Games nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch console

Atari, een van ’s werelds meest iconische consumentenmerken en interactieve entertainment producenten, brengt vandaag hun meest uitgebreide verzameling arcade- en home console klassiekers uit voor Nintendo Switch met de release van Atari Flashback Classics. Nu verkrijgbaar via de Nintendo eShop en in de detailhandel. Atari Flashback Classics zit vol met 150 fan favoriete Atari games, waaronder Asteroids, Centipede en Missile Command. Dit allemaal met extra content en online functies!

Voor de allereerste keer is Atari Flashback Classics beschikbaar op de Nintendo Switch! Duik in de iconische gameserie van de legendarische uitgever met titels van de Atari 2600 en Atari 5200 consoles. Tevens ook met de voormalige arcade exclusives. Atari Flashback Classics biedt ondersteuning voor geheel nieuwe lokale prestaties, leaderboards en sociale functies om spelers samen te brengen, net als vroeger. Een archief van klassiek artwork rondt het pakket af om van Atari Flashback Classics een must-have te maken voor liefhebbers en verzamelaars!
Atari Flashback Classics is ontworpen om te profiteren van de unieke knoppen en functionaliteit van de Nintendo Switch. Allemaal om de geliefde games nieuw leven in te blazen. Lokale multiplayer voor maximaal vier spelers en twee spelers online is ook beschikbaar. Dit verschilt per titel.

Key Features

  • 150 Classic Atari 2600, 5200 en Arcade Games: speel baanbrekende Atari titels, waaronder Asteroids, Centipede, Missile Command, Pong, Tempest, Warlords en nog veel meer.
  • Online en lokale multiplayer: vecht voor arcade suprematie tegen vrienden online of thuis.
  • Online klassementen: vergelijk je hoogste scores met spelers van over de hele wereld.
  • Nintendo Switch Functionaliteit: ontworpen om te profiteren van de grootste functies van de Nintendo Switch.
  • Gloednieuwe gebruikersinterface: nieuwe gebruikersinterface ontworpen om de grootste klassieke arcade ervaring opnieuw te creëren.

Atari Flashback Classics zijn ook op de PS4 en Xbox One uitgekomen. Volg deze link naar ons artikel hierover.