20 april 2024

Super Smash Bros. Ultimate patch 1.2.0 past cruciale elementen aan

Nintendo heeft een patch voor Super Smash bros. Ultimate online gezet. De Switch brawler-titel zit nu officieel in patch 1.2.0 en deze brengt niet veel, maar wel grote veranderingen.

De grootste impact qua tweaks in Super Smash Bros. Ultimate zit hem vooral in de online modi van de game, maar ook de offline wordt niet alleen gelaten! Quickplay krijgt een ruleset die je aan kan passen voor het zoeken naar een match, Nintendo geeft wel aan dat de matchmaking hier door iets langer kan duren. Ook is dit nog een test, er is dus geen garantie dat alle ‘regels’ die jij kiest ook in de uiteindelijk match zitten. Wel zal dit van tevoren worden aangegeven. Nintendo heeft ook de stabiliteit in connectie verbeterd, dit gaat vooral over de Battle Arena’s. Bekijk de patch notes hier beneden!
Super Smash Bros. Ultimate

Offline gameplay

  • Moeilijkheidsgraad voor approaching challengers aangepast

Online gameplay

  • Matchen in Quickplay: De format past zich nu meer aan, liggende aan de regels die jij graag in een match wilt zien. De prioriteit gaat daar ook naar uit, het is alleen niet zeker dat alle regels in de daadwerkelijke match zullen zitten. Hierdoor kan het zoeken naar matches ietsjes langer duren.
  • Stabiliteit van de online services (Battle Arena’s, etc.) drastisch verbeterd.

Ook: Online features hebben een Nintendo Switch Online abonnement nodig om benut te kunnen worden.

Anderen

  • Game balans aanpassingen
  • Verschillende gameplay en bug fixes
  • Specifieke veranderingen gemaakt aan: Donkey Kong, Link, Kirby, Luigi, Ice Climbers, Young Links, Olimar, Village, Greninja, Pac-Man, Duck Hunt en Isabelle.

Wat vind jij van al deze fixes en quality-of-life veranderingen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk hierboven ook even onze allereerste video review en laat jullie mening achter in de YouTube comments.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →