28 mei 2024

Prijsvraag: Vrijkaartjes en goodies voor Spider-Man into the Spider-Verse

We krijgen maar geen genoeg van Spider-Man! Gelukkig geld dit niet alleen voor ons, maar ook voor velen andere! Daarom gaan wij weer toffe prijzen weggeven om de nieuwe Spider-Man film te vieren. Dit maal worden er twee winnaars uitgekozen.

Hoe zou het zijn als er een universum is waar meer dan één persoon het masker van Spider-Man kan dragen? Dat ga jij allemaal uitvinden in deze gloednieuwe Spider-Man film. Meer fan van Transformers? Check dan even snel ons Facebook kanaal. Daar geven wij namelijk vrijkaartjes en goodies weg voor Bumblebee!spider-man

Wat gaan wij weggeven?

  • Twee vrijkaartjes voor de film (2x)
  • Polsbandje (2x)
  • Rugzak (2x)
  • Figurine (2x)
  • Oplader (2x)

Hoe doe je mee?

Dit maal maken we het weer heel eenvoudig om mee te doen met een prijsvraag dankzij de Gleam app. Per uitgevoerde actie krijg je één entree tot de trekking. Hoe meer acties je uitvoert, des te meer kans maak je om te winnen.
Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man into the Spider-Verse is vanaf 20 december te zien in de bioscoop, in 3D. Of nu al in voorpremières! Alvast in de stemming komen? Check dan onderstaande trailer!

Voordat je gaat!

Net als ieder jaar geven wij met de feestdagen fantastische pakketten weg gevuld met games en goodies. Doe snel mee met onze jaarlijkse actie om kans te maken op een aantal mooie prijzen. Check hier wat je moet doen om kans te maken, en welke prijzen je kunt winnen!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →