19 april 2024

Twee legendaries keren terug naar Pokemon Go

Er komen twee legendarische Pokemon terug naar Pokemon Go voor een zeer korte tijd. Niantic maakt het weer mogelijk voor spelers om Lugia en Ho-Oh te vangen dankzij een speciaal raid weekend.

Het speciale raid weekend zal vanaf vanavond 22.00 uur van start gaan. Dit event zal doorlopen tot maandag avond 22.00 uur. Door het hele weekend zullen spelers de twee Johto legendaries opnieuw kunnen tegenkomen. Hiervoor dient de speler eerst een Raid Battle te voltooien om deze vogels tegen te komen. Er zit echter een bonus aan hun encounter, dit keer kunnen Lugia en Ho-Oh als shiny versie verschijnen.
Ho-Oh en Lugia zijn echter niet de enige legendarische Pokemons die terugkeren naar Pokemon Go. Als een onderdeel van December’s Field Research zullen spelers ook andere legendary’s kunnen vangen. Deze zullen Articuno, Zapdos, Moltres, Raikou, Entei of Suicune zijn. Elke keer als een speler een Research Breakthrough compleet, zul je een van deze legendary’s kunnen verwachten als encounter.
De meest recente legendarische Pokemon van generatie 4, Cressellia, zal echter binnenkort verdwijnen uit het spel. De psychische pokemon zal nog te verkrijgen zijn tot en met 18 december in Raid Battles. Als je er nog geen hebt, wees er snel bij om er nog een te bemachtigen.