7 december 2023

Hunt: Showdown introduceert Quickplay modus

Waar de één huilstruikt bij het zien van één zombie kan de ander geen genoeg krijgen van goede horrorgames. Zo is Hunt: Showdown één van de veelbelovende horrorgames van nu. Veel zombies, prachtige graphic en een zeer spannende ambiance maakt dat je jezelf uren kunt vermaken met dit spel. Maar wat nog een pluspunt is van Hunt: Showdown is dat de makers, Cryte, luisteren naar de fans. Iets waar sommige gamedev’s van kunnen leren.

Hunt: Showdown
Hunt: Showdown is een horror waar je een Bounty Hunter koopt en vervolgens speelt. Kies zijn wapens en verdere arsenaal aan voorwerpen en ga opzoek naar de bounty. Verspreid over een grote map zijn aanwijzingen naar één of twee grote monsters, monsters die jij alleen of met je teamgenoot moet zoeken en omleggen. Dit allemaal voor een aanzienlijke hoeveelheid kei harde cash, je bounty. Er is alleen één probleempje, of eigenlijk een hele hoop. Er wandelen namelijk een groot aantal monsters over deze map die niet je bounty zijn maar wel dodelijk. Van honden uit de hel tot zombies. Van grote papzakkerige killerblobbers tot slijmerige waterdingen, jij moet ze zien te overwinnen. Daarbij opgeteld spawnen er nog een aantal andere spelers in dezelfde map die dezelfde bounty willen scoren. Of je die ook nog even wil afmaken voor ze je monsters stelen…
Hunt: Showdown
Quickplay is een spelmodus voor spelers die solo spelen. Samen met tien andere competitieve Bounty Hunters drop je in één van de maps van Hunt: Showdown. Het is een snelle modus vergeleken bij de normale manier van spelen. Je bent niet op zoek naar je twee grote monsters, geen bossbattles. In deze modus heb je een aantal taken. Je moet rifts zoeken. Rifts zijn bijvoorbeeld supplypoints door de map, deze moet je vinden. Als je zo’n punt vindt krijg je één Rift. Het doel is om vier Rifts te verzamelen want dan activeer je de Wellspring. Jij als speler slurpt energie uit deze spring, hoe langer jij het activeert hoe meer energie je krijgt. Je bent namelijk vervloekt en de energie is het enige wat je ziel kan redden. Andere spelers zullen dit zien en zij zullen jou proberen te doden. Want wanneer jij wordt vermoordt krijg de andere speler de Wellspring. Dit gaat door tot de laatste speler overblijft. De speler die alles overwint en alle energie nuttigt kan zijn ziel behoeden van het kwaad, de andere spelers worden vernietigt door het vuur. Deze modus laat je ook gratis Bounty Hunters verkrijgen, super handig wanneer je weer een keer dood bent en je weinig geld hebt!
Hunt: Showdown
Wat helemaal leuk is, is dat Hunt: Showdown nu met korting te koop is op Steam! Hunt: Showdown de normale versie is nu €22,49 (25% korting) en de Hunt: Showdown & Ryse: Son of Rome Bundle is nu €29,98 (33% korting). Dus schakel snel over naar Steam en duik in één van de tofste horrorgames! Deze kortingen lopen tot 19 december.
Happy Hunting!
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →