26 mei 2024

Kingdom Hearts 3 in zijn geheel gelekt

Kingdom Hearts 3 zou op 29 januari moeten uitkomen. Game director Tetsuya Nomura heeft op Twitter laten weten dat ze bewust zijn hoe dit lek is ontstaan.

Kingdom Hearts 3 is sinds 21 november jl. al uit de development fase en in productie. Het gaat specifiek om afbeelding en filmpjes die grote spoilers weggeven. De meeste filmpjes zijn inmiddels alweer offline. Er wordt door meerdere fans wel opgeroepen om deze in-game filmpjes en afbeeldingen niet te delen.
kingdom hearts 3
Uit de Tweet van Tetsuya Nomura:
“We zijn ons bewust dat een klein deel van Kingdom Hearts 3 rondgaat op het internet. Ook zijn we er ons van bewust hoe dit is gebeurt. […] Graag willen we jullie vragen de filmpjes niet te delen. […] Het slot van de game en een geheim filmpje, de grootste spoilers uit de game, worden op een latere datum uitgegeven. Dit zodat ze niet voor de release van de game te zien zijn. […] We zijn dankbaar voor de fans die elkaar voor spoilers gewaarschuwd hebben. Heel erg bedankt. We hebben nog een maand te gaan voor de release. Laten we samen van de game genieten als deze uitkomt op 29 januari 2019.”

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →