30 mei 2024

Fortnite patch V7.10 is op dit moment live

De servers van Fortnite zijn ongeveer 3 uur geleden down gegaan om patch V7.10 voor te bereiden. De downtime was een uur geleden voorbij en dit betekent dat we met de nieuwe patch aan de gang kunnen. De nieuwe patch voegt onder andere het seasonal event 14 days of Fortnite toe. Dit seasonal event geeft ons elke dag nieuwe Limited Time Modes.

Epic Games heeft vandaag patch V7.10 toegevoegd aan Fortnite. Na ongeveer 2 uur downtime kon de game weer gespeeld worden op de nieuwe patch. De patch voegt een hoop toe aan de game. Het belangrijkste nieuwtje is het seasonal event 14 days of Fortnite. Dit event begint morgen en zal een hoop oude bekende Limited Time Modes voorbij laten komen. De Limited Time Modes waarin grote teams gebruikt worden, zullen om de 48 uur veranderen en de modes waarin kleine teams gebruikt worden om de 24 uur. Dit betekent dat je in de komende twee weken mogelijk bijna alle Limited Time Modes kan uitproberen, die Fortnite ooit gekend heeft. Naast het seasonal event bevat de patch voornamelijk balance changes, bug fixes en dergelijke.


Er is gisteren echter ook slecht nieuws gekomen voor Fortnite-spelers. Er zou namelijk een nieuwe vehicle toegevoegd worden aan de game, genaamd de Driftboard. De vehicle lijkt op een snowboard en zou eigenlijk in patch 7.10 verschijnen. Er zijn echter problemen met de vehicle en Epic Games heeft daarom besloten om het toevoegen uit te stellen. Hierover zullen we meer informatie krijgen als ze weten wanneer de vehicle toegevoegd kan worden.

De volledige patch notes van patch V7.10 kun je vinden op de website van Epic Games.