26 mei 2024

Beste Games Van 2018: Marvel's Spider-Man

Wij van intheGame zijn inmiddels een aantal games verder in onze einde jaars segment om het einde van 2018 in te luiden. Wij kijken even terug op de beste games van het jaar. Vandaag staat Marvel’s Spider-Man op de planning!

Spider Man
Het heeft even geduurd maar op 7 september kwam er eindelijk een nieuwe Spider-Man game. En wat voor één! Marvel’s Spider-Man kreeg bij release niets meer dan lof. Bijna iedereen spark over de game en hoe geweldig hij is. Dat zien we ook terug in de cijfers. Gemiddeld kreeg de game een score van 8.7 door het spelend publiek. De media was eensgezind met de spelers. Ook zij gaven de game een 8.7. Wij waren eveneens om ver geblazen door deze geweldige game: 9.2
Marvel’s Spider-Man vertelt het verhaal van de volwassen Peter Parker. Net afgestudeerd gaat Peter aan de slag bij zijn leermeester Otto Octavius. Het verhaal is een alternatief op de bestaande verhalen van Spider-Man. Het verhaal zit vol met bekende schurken zoals: Electro, Scorpio en Rhino. Deze schurken zijn onderdeel van een nieuwe plan die de veiligheid van New York op het spel zet.

Gameplay

Een van de punten die deze game zo geweldig maakt is de gameplay. Het gehele combatsysteem van de game voelt extreem vloeiend aan. Gecombineerd met volledige vrijheid, kies jij ervoor hoe je bepaalde encounters aanpakt. Door middel van de verschillende gadgets kan je elke situatie anders aanpakken. Kies je voor de geruisloze aanpak of smack je iedereen het level door? Voor ieder wat wils. Nog meer vrijheid heb je wanneer je de stad doorkruist. Er zijn mogelijkheden zat om je door New York te verplaatsten. Zo kan je slingeren, springen, duiken en parkour doen om van A naar B te komen.

 Er zijn serieus te weinig woorden om te omschrijven hoe aangenaam het is om door de stad van New York te slingeren als Spider-Man. Het is bijna therapeutisch gewoon
– Jordy Gerritse

Spider Man
Inmiddels heeft de game al drie extra DLC’s gekregen. De driedelige episodes van Marvel’s Spider-Man: The City Never Sleeps zijn te koop als een bundel. De bundel is nu in de aanbieding van 19,99 voor 12,99. Episode 1 is tevens in de aanbieding van 7,99 naar 4,99. De episodes 2 en 3 zijn ook los verkrijgbaar voor 7,99 per stuk.
Wat vind jij van de Marvel’s Spider-Man? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jullie meningen.