15 april 2024

Dead by Daylight binnenkort goed speelbaar!

Dead by Daylight komt met een grote verassing voor het nieuwe jaar 2019. Een verassing waar veel toegewijde spelers al écht een tijd op zitten te wachten…

Actieve spelers van het spel Dead by Daylight kennen het wel. Je komt in een lobby, klaar om een survivor rondje te spelen. Je maakt jezelf gereed voor het spel. Goede perks, je med kit of de zaklamp. De uitrusting om het spel te winnen en te levelen in rank. Iedereen klikt op ready en je gaat het laadscherm in. Je belt je oma, doet de was en checkt je computer om te zien dat het laden voorbij is, je spawned in game. Alles is oké, tot je drie stappen zet, en je merkt dat je spel hapert… Huilen, schelden want het is weer feest. De killer heeft slecht, slecht internet.
Dead by Daylight
Maar niet voor lang meer! Behaviour Interactive laat ons op de website weten dat Dead by Daylight eindelijk dedicated servers krijgen! Nu is het zo dat de spelers een game beginnen waar de killer de host is. Heeft de killer goed internet, dan is er niets aan de hand. Het spel hapert niet en is gewoon goed te spelen. Heeft de killer een slechte verbinding of is de stabiliteit van zijn internet slecht, dan merk je dat ontzettend in game. Alles hapert, je glitched te game door, quicktime events schieten opeens door. Allemaal oorzaken waardoor je als speler zwaar gefrustreerd raakt en het spel soms onspeelbaar is. Want een match verlaten heeft gevolgen voor je rank en items die je bij je draagt. Dus ben je genoodzaakt door te spelen.
Dead by Daylight
De makers van Dead by Daylight hebben voor ogen dat in de zomer van 2019 álle platformen draaien op dedicated servers. Eén datacentrum waar alle spelers mee linken. Dit maakt dat spelers een soepele game hebben zonder FPS-drops of glitching. Het duurt nog even voordat alles live is, er zal eerst getest worden in de PTB. Dit komt omdat het veel werk is om dedicated servers te creëren en live te maken. Dus; nog even volhouden en dan vol gas naar rank 1!
Happy Hunting!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →