29 mei 2024

Alien komt met een mobile game genaamd: Alien: Blackout

Het is niet de shooter die vorig jaar rond deze tijd werd aangekondigd. Maar als we naar bovenstaande trailer kijken is Alien: Blackout voor je mobiel de moeite waard. Alien: Blackout is de volgende grote franchise die zijn weg vind naar je mobiele telefoontje. Wordt mobile gaming dan wellicht echt een ding?

Alien: Blackout krijgt een release aan het einde van deze maand. 24 januari is de game te downloaden uit de iTunes App store, Google Play en Amazon appstore. Je kan je al reeds de game voor de game inschrijven om een melding te krijgen op de dag van release.
In Alien: Blackout probeer je zeven angstaanjagende levels te overleven. Je begeleidt Amanda Ripley’s crew door een series van uitdagingen. Hierbij kan je alleen gebruik maken van de station’s emergency sytems. De onzekerheid en onvoorspelbare reacties van de Alien en Amanda’s crew kan ervoor zorgen dat Amanda en het hele station worden verslagen.

De vier grote key features van de game:

  • SURVIVE OR DIE – Using only the space station’s limited power supply to operate a holographic map, surveillance cameras, and motion tracker, attempt to remain hidden and protect your crew from the perfect hunter in seven fear-inducing levels.
  • A NEW CHAPTER IN THE ALIEN FRANCHISE – A new chapter in the Alien franchise following the saga of Amanda Ripley, Ellen Ripley’s daughter, between the films Alien and Aliens.
  • FIRST CLASS ALIEN MOBILE EXPERIENCE – An immersive and captivating Alien experience, perfectly designed for mobile gaming, bringing the Alien story to life.
  • ENCOUNTER FEAR AGAIN AND AGAIN – Every decision can lead to a different conclusion. Players can test different strategies and theories to outlast the Xenomorph in pursuit of victory!

Nu er steeds meer grote franchises mobile games gaan maken, ga jij er daardoor ook meer gamen op je mobiel? Zo ja, laat het ons weten in de reacties hieronder. Zoek je nog een mooi gaming mobieltje? Lees dan hier onze artikel over de Asus Rog Phone!