The Division 2 komt naar Epic Game Store in plaats van Steam

Naast dat games van Ubisoft op Uplay te verkrijgen zijn, staan ze normaal ook in de winkel van Steam. De Franse uitgever kiest er nu voor om The Division 2 niet naar Steam, maar naar de nieuwe digitale winkel van Epic Games te brengen.

Eind vorig jaar startte Epic hun eigen store en zet vol de aanval in op Steam. De kosten voor ontwikkelaars zijn hier een stuk lager. Ook worden er geen royalties geteld voor het gebruik van de Unreal engine voor games die op de nieuwe store verkocht worden. Ubisoft heeft al aangegeven dat ze dit initiatief willen ondersteunen. Aangezien de deals rond Far Cry New Dawn al met Valve gesloten zijn, zal deze wel nog uitkomen op Steam. Verdere Ubisoft releases zullen dezelfde weg als The Division 2 volgen.
Epic games zes verschillende
Naast Ubisoft heeft Epic al meerdere studio’s en uitgevers getekend. Meerdere uitgevers nemen de stap naar de winkel, waarvan een groot deel tevens niet naar Steam zullen komen. Ook Skybound heeft getekend bij Epic voor de toekomstige Walking Dead games, en zullen ook niet verschijnen in de winkel van Valve.
Om nog verder tractie te krijgen, wordt er ook elke twee weken een gratis game weggegeven. Vanaf vandaag is dit de geprezen game What Remains of Edith Finch. Op Steam is deze game te vinden voor €19,99.
epic

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation