18 mei 2024

Sylas: The Unschackled is de eerste Champion voor LoL 2019

Het nieuwe seizoen van League of Legends is gisteren begonnen met de release van patch 9.1. De patchnotes van 9.1 kan je hier lezen. Maar Riot Games pakt het nieuwe jaar en seizoen gelijk goed uit met een nieuwe Champion: Sylas: The Unschackled. Naast deze nieuwe Champion, zijn de eerste reeks nieuwe skins ook bekend. De skins staan aan het begin in teken van het nieuwe jaar. Tahm Kench, Sejuani en Vayne krijgen deze skins. Met Valentijn krijgen we twee skins voor Fiora en Vi.

Sylas: The Unschackled is een Champion uit de regio van Demacia. Sylas was opgesloten voor 15 jaar en is dan nu eindelijk los gebroken van zijn ketens. Sylas heeft de bijzondere gave om ultimates van zijn vijanden te stelen en tegen hun te gebruiken. Hiermee krijgt League of Legends wederom een Champion die iets steelt van andere Champions. Voor hem gingen Neeko, steelt uiterlijk, en Zoë, steelt summoner spells. De andere vaardigheden van Sylas lijken op vaardigheden van Aathrox en Amumu. Hieronder sommen we zijn vaardigheden voor je op.

Sylas: The Unschackled

  • PASSIVE: PETRICITE BURST After casting a spell, Sylas’ next basic attack whirls his chains around him, damaging nearby enemies.
  • Q: CHAIN LASH Sylas lashes out with his chains, damaging and slightly slowing enemies. After a brief delay, the intersection of the chains detonates, applying an increased slow and damaging enemies again.
  • W: KINGSLAYER Sylas lunges at a target with a powerful strike, damaging them and healing himself. If the enemy is at low health, the damage is increased; if Sylas is at low health, the heal is increased.
  • E: ABSCOND / ABDUCT Sylas dashes a short distance and shields himself. For a short time, he can recast the ability to whip out his chains, stunning, damaging, and pulling himself to the first enemy hit.
  • R: HIJACK Sylas hijacks an enemy’s ultimate for his own use. Enemies can still use their ultimates if Sylas takes them. Sylas can take an enemy’s ultimate whenever Hijack is off cooldown, but can’t hijack the same enemy for a while after.