GTA V: Nieuwe kortingen en futuristische wapens

 
GTA V Online lijkt geen gas terug te nemen en gaat het nieuwe jaar dan ook in met nieuwe kortingen en futuristische wapens. 2018 zat bomvol met allerlei events en nieuwe features. Dat zal dit jaar waarschijnlijk zo doorgaan.
Ten eerste krijgen we een aantal nieuwe wapens. De nieuwe exclusieve Republivan Space Ranger Edition wapens, de Unholy Hellbringer en de Widowmaker zullen allemaal beschikbaar zijn bij de lokale AmmuNation.
GTA V online update
Naast de toevoeging van deze futuristische wapens, zullen double GTA$ en RP uitgekeerd worden in de Arena War Series met daarbij een aantal vehicle based competitive modes (Hasta La Vista, Vehicle Vendetta en Vespucci job) die beschikbaar zullen zijn tot 14 januari. Ook Biker Business Sales zullen twee keer zoveel uitkeren voor dezelfde peroide. Ten slotte een flink aantal kortingen op:

 • Biker businesses met 35%
 • Facilities met 30%
 • Grotti X80 Proto met 35%
 • Mammoth Hydra met 35%
 • Nagasaki Shotaro met 35%
 • Weeny Issi Classic met 35%
 • Dewbauchee Vagner met 30%
 • Mammoth Thruster met 30%
 • Mammoth Avenger met 30%
 • Ocelot Stromberg met 30%
 • Pegassi Zentorno met 30%

2018 was een groot jaar voor GTA V Online. Toch zijn er nog een flink aantal dingen die spelers graag willen zien veranderen. Met als eerste op de agenda natuurlijk de aanpak van cheaters. Take-Two en Rockstar Games hebben zich al actief opgesteld in het aanpakken van hackers en cheaters. Sommige hackers doen dan ook geen kwaad. In de PC versie lijkt dat echter niet het geval. De hoop is dan ook dat Rockstar hardhandig zal optreden tegen de cheaters. Single player modders zullen hopelijk hun gang kunen blijven gaan.
Fans hopen ook op nieuwe content. Veel van de nieuwe content lijken re-skins te zijn van oudere updates. Of Rockstar zich nog echt bezig gaat houden met grote nieuwe updates naast de gebruikelijke stroom van content en events is niet geheel duidelijk. Mogelijk heeft de developer hun zicht al gericht op de opvolger van GTA V
 
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation