27 mei 2024

Halo 5 dit weekend gratis

Zoek je voor een nieuw spel om te spelen dit weekend maar geen zin om geld uit te geven? Bekijk dan eens de gratis deal van Halo 5 die alleen dit weekend geldt.

Microsoft heeft aangekondigd dat Halo 5 dit weekend gratis te spelen valt. Je betaalt dus niets voor de game en kan gelijk beginnen met spelen. De actieperiode loopt gedurende het weekend.
Halo 5 is een van de games die een stuntprijs heeft gekregen tijdens de Microsoft’s Free Play Days. Tijdens deze periode zijn er verschillende games waarbij de prijs heel laag kan vallen, soms zitten er wel eens gratis games bij. Er zit echter één voorwaarde aan: de speler moet lid zijn van Xbox Live Gold om van de acties te kunnen profiteren.


Om het spel nog aantrekkelijker te maken zal tijdens dit weekend ook nog Double XP actief zijn. Hierdoor kunnen spelers meer plezier beleven in de grappige modi als Holiday Fiesta en Castle Wars. De Holiday Fiesta playlist is gericht op het vieren van de feestdagen, natuurlijk staat deze dan nog in het thema van de kerst. De mappen waarop je zult spelen zullen dan ook bedekt zijn met sneeuw. Castle Wars is ook speelbaar en spreekt bijna voor zich. Het is een 8 versus 8 grootschalige Capture-The-Flag modus.
Halo 5 heeft nog steeds een zeer actieve playerbase, nieuwkomers naar het spel zullen ook geen moeite hebben met een multiplayer match te vinden. De game is ook speelbaar als je in bezit bent van de Xbox Game Pass, dit geeft de mogelijkheid om nog meer gamers aan het spelen te krijgen.