2 december 2023

Unboxing: Loot Gaming – Blade

Vandaag unboxen we de Loot Gaming crate met thema Blade. De franchises van deze crate zijn Assassin’s Creed, The Elder Scrolls Online, Kingdom Hearts en God of War.

Na het openen van de crate zien we alleen een t-shirt. Geen idee, er staat PlayStation op. Maar snel gaan openvouwen en kijken wat erop staat.
Loot Crate
Het blijkt een God of War t-shirt te zijn met Noorse runen erop. Vind het wel een dik shirt. Tevens is dit shirt een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Nu zien we al wat meer in de crate. Wat mij direct opvalt is het blik met het Assassin’s Creed teken erop. Die pak ik dan ook als eerste eruit want ik ben benieuwd wat erin zit.
Loot Crate
Dit is nice. Een kaartspel met Assassin’s Creed print. Ik hou wel van die aparte collectables die je ook echt kunt gebruiken.
Loot Crate
Overduidelijk zag je ook een lanyard van Kingdom Hearts. Waardeloze filler waar ze makkelijk iets anders hadden kunnen bedenken.
Loot Crate
Er ligt dan nog een klein goedmakertje voor de Lanyard in de vorm van een sleutelhanger. Beide Kingdom Hearts producten zijn Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
En als laatst nog een Elder Scrolls map muismat. Fijne muismat van goede kwaliteit. Tevens een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Dan is er natuurlijk nog de pin.
Loot Crate
En de poster.
Loot Crate
Het volgende Loot Gaming thema is Apocalypse. De franchises in deze crate zijn: Fallout, The Last Of Us, Borderlands en Rage 2.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.