28 mei 2024

Velvet Buzzsaw Official Trailer

Op YouTube is de officiële trailer van de Netflix-film Velvet Buzzsaw verschenen. Velvet Buzzsaw is een horror-film, die draait om kunstwerken die tot level komen. De film zal vanaf 1 februari te zien zijn op Netflix.

Vanaf 1 februari is er een nieuwe horror-film te zien op Netflix. De film heet Velvet Buzzsaw. In de film overlijdt een kunstenaar en na zijn dood worden zijn kunstwerken verkocht door een groep mensen die er rijk van willen worden. Het wordt echter snel duidelijk dat het niet om normale kunstwerken gaat. De kunstwerken komen namelijk tot leven en terroriseren de mensen die ze gekocht hebben. In de film spelen onder andere Jake Gyllenhaal, John Malkovich en Natalia Dyer. De film wordt geregisseerd door Dan Gilroy.
De officiële trailer van Velvet Buzzsaw is gisteren verschenen op YouTube. In de trailer wordt kort het verhaal belicht en zien we van enkele schilderijen hoe ze tot leven komen. De film zal vanaf 1 februari te zien zijn op Netflix.