14 april 2024

Fortnite Patch V7.20 is nu live

Patch V7.20 is vandaag live gegaan in Fortnite. De Patch brengt een nieuw wapen en laat een oude bekende item, de Glider Redeploy, terugkeren. Naast de nieuwe items bevat de patch een limited time mode genaamd One Shot. De patch notes zijn te vinden op de website van Epic Games.

De Fortnite servers zijn 5 uur geleden down gegaan om de nieuwe patch V7.20 in te laden. Het duurde twee uurtjes en toen gingen de servers weer live en kon er op patch v7.20 gespeeld worden. De patch voegt een aantal nieuwe dingen toe aan de game. Er is een nieuw wapen dat gebruikt kan worden in de game. Het wapen, de scoped revolver, geeft je een combinatie tussen een sniper en een handcannon. Naast de scoped revolver is er ook een item dat terugkeert in de game, namelijk de glider redeploy. De glider redeploy is een item dat een slot inneemt in je inventory. Als je de item bezit, kun je opnieuw je glider gebruiken door op de springknop te drukken als je in de lucht bent. Dit kan ervoor zorgen dat je het voordeel kunt winnen in de lucht ten opzichte van een tegenstander.

Limited time mode

Patch v7.20 brengt ook een limited time mode. De limited time mode die deze patch wordt toegevoegd is One Shot. In de gamemode begint iedereen met 50 hp en het enige wapentype dat gebruikt kan worden is de sniper. Daarnaast is de enige healing item die beschikbaar is de Bandage. De limited time mode geeft je dus de mogelijkheid om je sniper skills nog eens goed te oefenen.