Spider-Man: Far From Home trailer

Ein-de-lijk is het zover! We hebben een nieuwe trailer voor Spider-Man: Far From Home. De film zal in de zomer in de bioscoop verschijnen en zal een iets andere setting hebben dan het eerste deel.

Far From Home, zal, zoals de naam al zegt, zich afspelen in een plaats ver van thuis. Spider-Man gaat naar Europa. Tijdens zijn trip, waar hij denkt geen heldendaden te hoeven verrichten, zien we een aantal bekende figuren terugkeren.
In de trailer zien we onder andere Nick Fury en het gevaar waar Spider-Man het zal tegen opnemen. Daarnaast zien we dat Peter Parker opnieuw een andere suit aan zal trekken. Ook zien we een korte verschijning van Spider-Man Noir. Wat is zijn bijdrage aan deze nieuwe Marvel film?
Spider-Man: Far From Home zal deze zomer in de bioscoop verschijnen. De trailer geeft aan dat de film 5 juli zal gaan verschijnen. Voor ons in Europa zal dit misschien wel iets eerder kunnen zijn.
Kijk jij uit naar deze nieuwe film met Peter Parker in de hoofdrol, of zie je liever de nieuwe Avengers film? Wat gaat er met Thanos gebeuren en heeft deze nieuwe film iets te maken met de gebeurtenissen in Avengers: Endgame? Nog even geduld, in de zomer zullen we het zien!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation