29 mei 2024

Unboxing: Loot Crate – Scavenge

Vandaag unboxen we de Loot Crate. van december 2018 met thema Scavenge. De franchises in deze crate zijn: Bumblebee, Dungeons & Dragons, Escape from New York en Fallout.

Ben zelf erg benieuwd wat er van Fallout en Bumblebee in de crate zitten. Laten we maar snel gaan kijken.
Oeh oeh. Dat ziet eruit als een beeldje van Fallout. Resist resist, eerst het t-shirt.
Loot Crate
Het is een Loot Crate Exclusive Dungeons & Dragons t-shirt. Wel leuk maar niet zo mijn ding. Snel naar het Fallout beeldje.
Loot Crate
Very nice! Een cool beeldje van de Fortune Finder Perk. Een Loot Crate Exclusive die erg mooi in mijn Fallout collectie.
Loot Crate
Als we weer terug in de doos kijken zien we duidelijk artwork van Escape from New york. Ook zien we nog een klassieke boom box iets.
Loot Crate
Klassieke poster artwork van 20 x 30cm. Maar er zat nog een kleine verrassing onder het artwork. Kijk snel hieronder wat het is.
Loot Crate
De beroemde oogklep van Snake Plissken. Ook een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Wat is die Boombox dan? We missen alleen nog Bumblebee. Bij het oppakken merk ik het direct. Het is een Loot Crate Exclusive pin set.
Loot Crate
En natuurlijk is er ook nog de vaste pin. Dit keer een pin van de Netflix serie Lost in Space.
Loot Crate
Zoals je misschien al gezien hebt bevat de doos nog wat extra. Een Bumblebee die je kunt uitdrukken en vouwen. Tevens ook nog een puzzel. Loot Crate
Het thema van de Loot Crate van januari is Binge. De franchises in deze crate zijn: Black Mirror, Spongebob Squarepants, Friends en nog een secret franchise.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.