8 december 2023

The Division 2 – Story Trailer en Beta informatie

The Division keert terug in The Division 2. In plaats van van New York trekken de Division Agents dit maal ten strijden in Washington D.C. In het vervolg van dit Tom Clancy’s avontuur maken spelers kennis met drie gloednieuwe vijandelijke facties.

Waar we in The Division te maken hadden met verschillende soorten vijanden zien we deze trend terugkeren in deel 2. Net als in het voorgaande deel zullen de verschillende soorten vijanden invloed hebben op de gameplay. Ze reageren anders op spelers en gaan over het algemeen op andere manieren te werk. In The Division 2 maken we kennis met onder andere de True Sons, Hyenas en Outcasts. Voor zover we kunnen achterhalen uit de trailer kunnen we het volgende opmerken over de facties:

  • Hyenas – Dit zijn de doorsnee ‘bandits’ soort vijanden die gebruiken wat ze kunnen vinden om de macht over te nemen.
  • Outcasts – Dit is religieuze groep, waarbij de motieven voor macht niet helemaal duidelijk zijn. Misschien vergelijkbaar met de motieven uit FarCry 5?
  • True Sons – Een militaire organisatie met de geavanceerde uitrustingen zoals we uit de trailer kunnen opmerken. Hun wil is wet, en dat stralen ze uit.

The Division 2 speelt zich af na de gebeurtenissen uit de eerste game. De mensheid heeft de virusuitbraak overleeft, maar orde is ver te zoeken in de wereld. Kleine groeperingen proberen plaatselijk de macht over te nemen. Het is de taak van de Division Agenten om dit te herstellen en orde terug te keren naar de oorspronkelijke staat.

Private Beta

Vanaf 7 februari tot en met 11 februari kunnen spelers een eerste blik werpen op de game in een Private Beta. Deze speelsessie zal toegankelijk zijn voor alle spelers die de game gepre-orderd hebben voor Playstation 4, Xbox One of PC. Spelers die de game niet vooruitbesteld hebben kunnen kans maken op een plek in de Beta door inschrijvingen op de website van The Division.
The Division 2 zal vanaf 15 maart verkrijgbaar zijn voor Playstation 4, Xbox One en PC. Kijk jij er naar uit?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →